Welkom bij Landgoed 't Schabosch

Van harte welkom op de website van Landgoed 't Schabosch!

Wij hopen u dan ook weer in dit te mogen begroeten in onze vakantiewoning gelegen in de mooie natuur die Twente u en ons te bieden heeft!

i.v.m. het feit dat wij gaan stoppen en een nieuwe uitdaging aangaan in Tubbergen is boeken helaas niet meer mogelijk. Lopende boekingen t/m oktober gaan gewoon door.

Hartelijke groeten namens team Landgoed 't Schabosch

 

Kies voor een verblijf in Noordoost-Twente dan bent u in goed gezelschap. Als in een windstille nacht de bladeren ruisen, als plotseling het maanlicht door een gat in het wolkendek uitstroomt over bos en hei, als in de verte een uil krast en er gestalten over het land glijden die alleen uit licht lijken te bestaan....dan is het uur aangebroken van witte wieven, spookhazen, hellehonden, brandhoutduivels.

Er zijn maar weinig streken in Nederland waar het verleden zo springlevend is als in Noordoost Twente. Verstilde dorpsgezichten, aan de tand destijds ontkomen. Rituelen en folklore waarvan de herkomst soms niet eens meer te achter halen is. Een rust en ruimte die niet meer van deze tijd lijkt.

 
Fam. Nijmeijer, Schabosweg 6, 7662 PJ Hezingen. Telefoon 0624974840,
E-mail Klik Hier

Een begrip voor hen, die rust en stilte weten te waarderen.

Landgoed 't Schabosch nabij het Springendal en Ootmarsum

Landgoed 't Schabosch
Familie Nijmeijer
Schabosweg 6
7662 PJ HEZINGEN

Telefoon: 0624974840